EDELSTEEN ARMBAND

Armbanden met edelsteen

Vind hier de allermooiste armbanden met edelstenen! Je vind hier heel veel verschillende armbanden met edelstenen zoals rozenkwarts, dalmatier jaspis, aventurijn, maansteen, rode jaspis, citrien, zonnesteen of amethist. Draag de armbanden met edelstenen met volle overtuiging en de steen gaat je precies dát geven wat je nodig hebt. In iedere armband zijn edelstenen verwerkt. Je hebt een ruime keuze uit verschillende soorten armbanden; festival armbanden in Ibiza stijl, feestelijke armbanden met steen, chique armbanden met edelstenen, minimalistische armband met edelstenen, statement armband met stenen, gouden armband met edelstenen, zilveren armband met edelstenen of schakelarmband met edelstenen in stainless steel. Of kies je misschien liever voor een armbanden met bedels en edelstenen. De keuze is reuze bij PhiVi sieraden, een ware snoepwinkel voor liefhebbers van sieraden!

Trend-on armbanden met stenen

Ieder seizoen heeft ook zo een eigen stijl in sieraden. Vind hier altijd trend-on armbanden in hippe modekleuren. PhiVi sieraden heeft armbanden in zachte pastelkleuren met edelstenen zoals een armband met oranje edelsteen zonnesteen, een armband met gele edelsteen citrien, een armband met roze edelsteen rozenkwarts of een armband met groene edelstenen aventurijn. De edelstenen in pastelkleur zijn fijn voor het voorjaar! Mix en match armbanden met minimalistische stainless steel armbandjes, die niet verkleuren en 100% waterproof zijn. 

Handgemaakte edelsteen armband cadeau voor haar

Koop trendy armband met edelstenen voor jezelf of geef een origineel en mooie edelstenen armband cadeau voor moeder, zus of vriendin. Wist je dat er ook armbanden met edelstenen zijn die gericht zijn op liefde, vriendschap of kracht? Ben je op zoek naar een armband die symbool staat voor vriendschap? Kies dan een armband met edelsteen lapis lazuli. Wil je je bestie een steentje in de rug geven? shop dan een armband met aventurijn. De edelsteen die staat voor ontspanning, rust en geluk. Wil je een armband geven die symbool staat voor liefde? kies dan ee die Altijd mooi verpakt!

 

Edelsteen armband combineren met bijpassende oorbellen en ketting

Dat kan! vind hier een hippe edelsteen ketting of oorbellen met edelstenen 

Maak je outfit helemaal af en zoek bijpassende sieraden. Bijvoorbeeld een armband met blauwe steen past perfect bij een stoere denim look. Een armband met zachtroze steen staat prachtig bij een frisse voorjaar look of een armband met felle kleuren bij je kleurrijke zomerjurk of een festival look. Bij PhiVi sieraden vind je een ruime collectie edelsteen armbanden.