Kinderarmbandjes met edelsteen

Kinderarmbandjes met edelsteen

Kinderen kunnen heel goed zelf een kinderarmbandje met edelstenen uitzoeken op gevoel. Het zal je verbazen hoe goed ze zelf weten, welke steen bij hen past. Zo koos mijn dochter haar eerste edelstenen: een amethist en een rozenkwarts. Beide edelstenen met een zachte werking en heel geschikt voor jonge kinderen. Een kinderarmband met edelstenen kunnen een kleine helper zijn voor je allerliefste om rust en focus te vinden of om beter met prikkels om te gaan.

De edelstenen die het beste passen bij kleuters en jonge kinderen zijn kinderarmbandjes rozenkwarts (kalmerend), kinderarmbandje aventurijn (geluk en positiviteit), kinderarmbandje amethist (rust en bescherming) en kinderarmbandje agaat(geborgenheid).

Jonge kinderen kunnen ook gebaat zijn bij een kinderarmbandje met edelsteen labradoriet (tegen prikkels), kinderarmbandje tijgeroog (zelfvertrouwen) en een kinderarmbandje zonnesteen (blijdschap).

Deze edelstenen zijn niet alleen prachtig van kleur wat kinderen zeker zal aanspreken, maar hebben ook eigenschappen die je kleintje nét dat beetje extra kunnen helpen. Door de edelstenen dichtbij je op de huid te dragen én vertel ook vooral aan je kleintje dat de armband niet alleen mooi is, maar ook een kleine helper zal zijn. De kindje zal er kracht uit halen en het kinderarmbandje nog eens extra waarderen. Dus niet alleen een prachtig cadeau, maar ook nog eens een 'steentje in de rug' voor je allerliefste.

Moeder-dochter armbandjes

Of een echte 'die wil ik ook-armband', dezelfde als mama? Ja dat kan! Omdat kinderarmbandjes niet alleen voor kinderen hoeven te zijn, maar ook leuk zijn voor mama's. Hoe leuk is dat! Een kinderarmbandje met dezelfde edelstenen voor moeder en dochter. Kies voor lekker sterk stainless steel of voor 925. zilver (goud verguld).

Kinderarmbandje met naam

Een armbandje met naam van je kindje, die wil je toch!

Een armband in combinatie met prachtige edelsteentjes, mega sterk door de stainless steel schakelketting en sluiting. Een origineel kraamcadeau voor de kersverse mama of gewoon omdat het voor jezelf is. Kies de edelsteen die bij je past, en ik maak deze prachtige armband op maat voor die lieve mama's.