Amethist sieraden

Edelsteen voor rust, troost & bescherming

Heb jij slapeloze nachten? Dan past deze steen bij jou!

Deze steen werkt zuiverend en beschermend.

Geeft inzicht in gevoelszaken en helpt ervaringen en plek te geven.

Armband amethist

In de webshop van PhiVi sieraden vind je een prachtige armband amethist en bijpassende amethist sieraden. De fascinerende paarse kleur van de edelsteen amethist combineert prachtig bij goud of zilver. Een armband amethist shop je in goud of zilver bij Phivi sieraden. Een armband amethist is niet alleen mooi van kleur, maar ook nog eens een heel bijzondere edelsteen. De amethist staat voor kalmte en kan helpen bij stress, angst of spanning. De staan staat ook bekend om zijn werking om gevoelszaken een plekje te geven, zoals verdriet en rouw. Door de ontspannende en kalmerende werking wordt de amethist vaak naast het bed gelegd of onder het kussen om een ​​kalmerende en rustgevende energie te bieden en een goede nachtrust te bevorderen. Ondanks dat nooit de wetenschappelijke werking van edelsteen is aangetoond, kan deze prachtige diep paarse edelsteen een 'steentje in de rug' bieden en een kleine helper zijn om je dag nét iets mooier te maken.

Ketting amethist

Je kunt hier ook heel goed slagen voor een ketting amethist. Shop de allermooiste kettingen amethist edelstenen in goud of zilver. Maatwerk is ook mogelijk voor als je echt een speciaal cadeau aan jezelf of je bestie wilt geven. Geef een unieke touch aan je festival outfit door te kiezen voor een ketting amethist edelstenen. De prachtige werking van deze edelsteen, laat je na het festival ook nog eens fijn in slaap vallen voor een heerlijke nachtrust. 

Geboortesteen sieraden: februari

De amethist is de geboortesteen voor de maand februari. De amethist past bij het sterrenbeeld Waterman, Weegschaal, Kreeft, Ram, Tweelingen en Vissen. Is je moeder of zus geboren in de maand februari? geef haar dan een extra persoonlijk cadeau. Kies voor een armband amethist met sprankelende edelsteentjes en vertel haar de betekenis. Bij PhiVi sieraden ontvang je bij iedere bestelling een kaartje met de betekenis van de edelsteen, zodat je het cadeau nóg specialer kan maken.

Ook graag bijpassende amethist oorbellen? Dat kan! ik heb ze handgemaakt voor je op de digitale schap liggen in mijn webshop. Kies een oorbel amethist gecombineerd met parels of ga voor statement oorbellen met edelsteen amethist.

 

Laat je betoveren door de prachtige edelsteen amethist en kies voor een armband amethist, ketting amethist of een setje prachtig oorbellen.