Kinderarmbandjes meisje

Kinderarmbandjes voor meisjes

Hoe mooi is dat; ook voor meisjes heeft PhiVi sieraden een kinderarmbandje met edelsteen. Kinderen zijn dol op edelstenen! de kleuren en de prachtige tinten van moeder natuur zijn fascinerend voor kinderen. Hoe dankbaar zal je meisje zijn als zij een kinderarmbandje met edelstenen cadeau krijgt? Of laat je meisje zelf een kinderarmband met edelsteen uitzoeken. 100% dat het een geslaagd cadeau is om je kind echt iets speciaals te geven.

Bedelarmband kind bij PhiVi sieraden

Bedelarmbandjes zijn hot! Ook kinderen zijn er dol op. Geef je kleine meid een bedelarmband kind en haar ogen gaan stralen. De bedeltjes aan de kinder bedelarmband maken de kinderarmband heel speciaal. Er is zoveel te zien. Het unieke ontwerp van de kinderarmband en het stevige materiaal zorgen voor langdurig plezier van de bedelarmband kind. Een waardevol cadeau voor de kleine meid!

Kinderarmbandje met edelsteen

Een kinderarmbandje rozenkwarts is een liefdevol cadeau aan je meisje. Rozenkwarts sieraden staan voor liefde en harmonie. Precies wat je je kleine meisje wil geven. De zachtroze kleur van rozenkwarts armbandje kind zal haar aanspreken. De kinderarmbandjes met edelstenen worden gemaakt van zilveren kralen of stainless steel kralen. Voor ieder wat wils. Ook goud vergulde kralen kunnen prachtig combineren met edelstenen. Dit houdt in dat de kralen in het kinderarmbandje in de kern .925 sterling zilver zijn, daaroverheen wordt een vergulde gouden kleurlaag aangebracht. Shop verschillende kinderarmbandje met edelstenen. De edelsteen in een kinderarmbandje heeft altijd een zachte werking en geeft haar positieve energie.

Kinderarmband met edelstenen: een uniek cadeau aan je dochter

De kinderarmband met edelstenen voor kind is een geschikt cadeau voor iedere gelegenheid. Een verjaardag, communie of wanneer ze als bruidsmeisje mag stralen naast het bruidspaar. PhiVi sieraden heeft een ruim aanbod kinderarmbandjes in goud of zilver of een hippe bedelarmband voor kinderen. De kinder bedelarmband of kinderarmbandje met edelsteentjes worden mooi verpakt in een vrolijke verpakking. Bij de bestelling ontvang je ook een lief cadeautje en zilverpoetsdoekje. Wanneer het de kinderarmband even niet wordt gedragen, bewaar je deze in het speciale sieradendoosje voor kinderen. Zo nu en dan poetsen met het doekje en het kinderarmbandje met edelsteen blijft jaren mooi. Een leuke tip: Shop direct een bedelarmband met edelsteen voor mama of een armband edelsteen, zo steelt zij samen met haar mini-me de show.

Kinder bedelarmband en kinderarmband edelstenen combineren

Sieraden heeft de kleine prinses natuurlijk nooit genoeg! Shop dan ook betoverende andere kindersieraden en combineer deze met elkaar. Maar laat je meisje niet te veel verschillende soorten edelstenen dragen. Het advies is om niet meer dan twee verschillende edelstenen bij elkaar te dragen zodat de werking van de stenen optimaal is. Liever een kinderketting met edelstenen? ook die shop je bij PhiVi sieraden.

 

Laat je kleine prinses betoveren door kinderarmbandjes met edelstenen!