Rozenkwarts sieraden

Edelsteen voor liefde harmonie & geruststelling

Draag deze licht roze edelsteen rozenkwarts en een overvloed aan liefde zal je toestromen.

Geeft een boost aan je zelfvertrouwen, eigenwaarde en trekt onvoorwaardelijke liefde aan!

Rozenkwarts sieraden in goud of zilver

Laat je betoveren door de prachtige zacht roze rozenkwarts sieraden. Deze edelsteen straalt een en al liefde uit! De werking van de edelsteen rozenkwarts is zacht en liefdevol. Stelt je gerust en werkt kalmerend. De edelsteen zorgt voor harmonie en liefde in je leven. Ben je single? Draag dan een armband rozenkwarts en de edelsteen trekt liefde en relaties aan. Met een armband edelsteen rozenkwarts voel je je vol met zelfvertrouwen. Rozenkwarts sieraden helpen in jezelf te vertrouwen en noodzakelijke persoonlijke veranderingen te aanvaarden. Rozenkwarts sieraden zorgen voor ontspanning, kalmte en een rustige omgeving. Al is de werking van edelstenen nooit wetenschappelijk bewezen, PhiVi sieraden gelooft in de symbolische waarde van edelstenen en de kenmerken die hieraan worden gegeven. Het is een mooie reminder voor alledag om jouw dag nét iets mooier te maken.

Ketting rozenkwarts cadeau voor haar

Als je een ketting rozenkwarts aan iemand cadeau geeft, laat je zien dat deze persoon heel speciaal voor je is. Een armband rozenkwarts edelsteen is dus het perfecte cadeau aan je allerliefste moeder, zus of vriendin. De rozenkwarts sieraden worden door PhiVi sieraden met de hand gemaakt, waardoor ieder sieraad uniek in zijn soort is. Nergens vind je dezelfde armband rozenkwarts, oorbellen rozenkwarts of ketting rozenkwarts edelsteen. Dat maakt een cadeau van PhiVi sieraden extra speciaal. Ook zijn rozenkwarts sieraden een bijzonder moederdag cadeau voor je allerliefste moeder. Je geeft letterlijk liefde cadeau, een perfect cadeau aan moeder.

Armband rozenkwarts

Bij PhiVi sieraden vind je altijd een bijzonder rozenkwarts sieraad. De rozenkwarts is een van de meest favoriete edelsteen. Door de zacht roze kleur van de edelsteen in combinatie met goud of zilver, zorgt een armband rozenkwarts voor een betoverende verschijning. Het wordt ook niet voor niets de steen van liefde genoemd. PhiVi sieraden heeft een ruime keuze in rozenkwarts sieraden. Super hip en stijlvol voor iedere dag!