Edelsteen sieraden: Mosagaat

In ieder sieraad verwerk ik edelsteentjes. De edelstenen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar hebben ook een fantastische werking! Bij ieder edelsteen sieraad omschrijf ik de werking van de edelsteen. Kies op gevoel wat je mooi vindt, het zal je verbazen welke werking de edelstenen in het sieraad heeft. Het past bij jou!

Ik ben ervan overtuigt dat edelsteen sieraden jou dag nét een beetje mooier kunnen maken. Edelstenen geven je positieve energie én laten je stralen. Dus edelsteen sieraden draag je niet zo maar..

Lees meer »

Edelsteen sieraden: een lief en bijzonder cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een écht speciaal en persoonlijk cadeau? blijf dan even hangen in deze blog, want je bent nu op de juiste plek.

Edelsteen sieraden zijn een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Een fijn cadeau aan jezelf of aan een dierbare voor bijzondere momenten in het leven. Zoals een geboorte of bruiloft. Een edelsteen sieraad heeft een verhaal. Bijvoorbeeld een armband maansteen cadeau aan een zwangere zus of vriendin. Een armband edelsteen dalmatiër jaspis cadeau voor een collega met een burn-out, die wat meer ontspanning nodig heeft. Of kies uit rozenkwarts sieraden en geef die cadeau aan een vriendin die wat meer liefde kan gebruiken. Of doe een armband aventurijn  cadeau om iemand succes en geluk te wensen. Zo heb je altijd een origineel cadeau met een verhaal, voor ieder mooi en bijzonder moment in het leven.

Lees meer »

Edelsteen sieraden: stralen van top tot teen

Edelsteen sieraden van PhiVi sieraden zijn gemaakt met een missie; vrouwen zoals jij laten stralen, want niets maakt je mooier dan jezelf zijn!

Een edelsteen armband, edelsteen ketting en oorbellen met edelstenen zijn nét iets meer dan een mooi sieraad, want je draagt echt iets waar je blij van wordt! De vrolijke kleuren en symboliek van edelstenen tillen je outfit daarnaast naar een hoger niveau. Je bent jezelf en dat wil je uitstralen. Sieraden met edelstenen kunnen je mooier maken, geluk brengen of een herinnering zijn aan een voor jou bijzonder en speciaal moment in je leven.

In deze blog duiken we in de wereld van de collectie edelsteen sieraden, de werking van edelstenen, de verzorging van sieraden met edelstenen, tips en ideeën hoe je een uniek en persoonlijk cadeau kan geven!

Lees meer »

Edelsteen sieraden: Dalmatiër Jaspis

Een drukke baan, kids naar school brengen, boodschappen halen, het huishouden en een sociaal leven? Hoe dan? Soms zou ik ook een doosje met tijd willen kopen, maar helaas.. Ook ik plof regelmatig 's avonds uitgeteld op de bank. Geen puf meer. Een dagelijkse kleine reminder aan een beetje meer me-time kan helpen om de ratrace van het leven te doorstaan. Draag bijvoorbeeld een edelsteen armband met dalmatiër jaspis edelstenen en je hebt je reminder op zak.

In deze blog staat de edelsteen Dalmatier jaspis centraal, een speelse edelsteen die staat voor vrijheid.

 

Lees meer »