Edelsteen sieraden: Dalmatiër Jaspis

Een drukke baan, kids naar school brengen, boodschappen halen, het huishouden en een sociaal leven? Hoe dan? Soms zou ik ook een doosje met tijd willen kopen, maar helaas.. Ook ik plof regelmatig 's avonds uitgeteld op de bank. Geen puf meer. Een dagelijkse kleine reminder aan een beetje meer me-time kan helpen om de ratrace van het leven te doorstaan. Draag bijvoorbeeld een edelsteen armband met dalmatiër jaspis edelstenen en je hebt je reminder op zak.

In deze blog staat de edelsteen Dalmatier jaspis centraal, een speelse edelsteen die staat voor vrijheid.

 

Edelsteen sieraden

Edelstenen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar kunnen ook een fantastische werking hebben! Hoewel de werking van edelstenen niet wetenschappelijk is bewezen, hebben veel mensen baat bij de unieke kenmerken van edelstenen. Edelsteen sieraden kunnen kleine helpers zijn in het dagelijks leven. Bij ieder edelsteen sieraad omschrijf ik de werking van de edelstenen die verwerkt zijn in het sieraad. Kies op gevoel welk sieraad je mooi vindt, het zal je verbazen welke werking de edelstenen in het sieraad heeft. Het past bij jou!

Edelstenen kunnen jou dag nét een beetje mooier maken, je positieve energie geven én ze laten je stralen. 

Werking edelsteen dalmatier jaspis

Burn-out, stress, overspannen.. de termen vliegen om je oren als je goed om je heen kijkt. Het lijkt alsof we geen tijd meer hebben om te landen en adem te halen. Een kleine helper om wat meer los te laten, is de prachtige zwart-witte edelsteen Dalmatiër Jaspis. Draag een edelsteen sieraad met een dalmatier jaspis en het zal je helpen om even 'uit je hoofd te stappen' en het leven te voelen en ervaren.  De edelsteen geeft je vrijheid, energie, laat je genieten en plezier maken! De vrolijke stippen op de steen stralen creativiteit uit en kan je een boost geven. De edelsteen kan creativiteit stimuleren en je laten vertrouwen op je intuïtie. 

Ook heeft de edelsteen dalmatiër jaspis een positieve werking bij nachtmerries en stemmingswisselingen.

Dit kunnen we allemaal goed gebruiken, toch?

 

Sterrenbeeld edelsteen dalmatier jaspis

De edelsteen past bij het sterrenbeeld Stier, Tweelingen, Ram, Kreeft, Maagd en Weegschaal

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.