Edelsteen sieraden: Mosagaat

In ieder sieraad verwerk ik edelsteentjes. De edelstenen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar hebben ook een fantastische werking! Bij ieder edelsteen sieraad omschrijf ik de werking van de edelsteen. Kies op gevoel wat je mooi vindt, het zal je verbazen welke werking de edelstenen in het sieraad heeft. Het past bij jou!

Ik ben ervan overtuigt dat edelsteen sieraden jou dag nét een beetje mooier kunnen maken. Edelstenen geven je positieve energie én laten je stralen. Dus edelsteen sieraden draag je niet zo maar..

Werking edelsteen: mosagaat

De edelsteen Mosagaat is schitterend in kleur en dankt zijn naam aan zijn uiterlijk. Subtiele groene tinten in iedere steen aan een edelsteen armband mosagaat doet je denken aan plantjes, mos en frisse lucht. In zonlicht zijn de edelstenen magisch mooi! Niet één steen is hetzelfde, je kunt blijven kijken.

 

De vrolijke edelsteen Mosagaat brengt liefde, schoonheid en vreugde in het leven. Een edelsteen armband met mosagaat laat je met een positieve blik de wereld in kijken! De edelsteen versterkt al je positieve karaktereigenschappen en brengt emoties in evenwicht. Laat al je angsten, stress en zorgen los en draag deze edelsteen armband of edelsteen ketting met volle overtuiging.

 

Een edelsteen sieraad met mosagaat:
😊 geeft je positieve energie
🥰 versterkt al je positieve karaktereigenschappen
✨brengt emoties in evenwicht.
💪Laat je ware 'ik' er weer zijn!

Laat jezelf zien en ga stralen, want deze betovering zal niet worden verbroken.

Niets maakt je mooier dan jezelf zijn.

 

armband edelsteen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.