ROZENKWARTS SIERADEN

Edelsteen voor liefde kalmte harmonie & geruststelling

Draag deze licht roze edelsteen rozenkwarts en een overvloed aan liefde zal je toestromen.

Geeft een boost aan je zelfvertrouwen, eigenwaarde en trekt onvoorwaardelijke liefde aan!

Sieraden met edelsteen rozenkwarts in goud of zilver

Laat je betoveren door de prachtige zacht roze edelsteen rozenkwarts. Deze edelsteen straalt een en al liefde uit! De werking van de edelsteen rozenkwarts is zacht en liefdevol. Stelt je gerust en werkt kalmerend. De edelsteen zorgt voor harmonie en liefde in je leven. Ben je single? Draag dan een edelsteen sieraad met rozenkwarts en de edelsteen trekt liefde en relaties aan. Met een Armband, ketting of oorbel met edelsteen rozenkwarts voel je je vol met zelfvertrouwen. De edelsteen helpt in jezelf te vertrouwen en noodzakelijke persoonlijke veranderingen te aanvaarden. De edelsteen zorgt voor ontspanning, kalmte en een rustige omgeving. Al is de werking van edelstenen nooit wetenschappelijk bewezen, PhiVi sieraden gelooft in de symbolische waarde van edelstenen en de kenmerken die hieraan worden gegeven. Het is een mooie reminder voor alledag om jouw dag nét iets mooier te maken.

Sieraad met rozenkwarts cadeau

Als je een rozenkwarts aan iemand cadeau geeft, laat je zien dat deze persoon heel speciaal voor je is. Een armband cadeau met edelsteen rozenkwarts is dus het perfecte cadeau aan je allerliefste moeder, zus of vriendin. De sieraden met edelstenen worden door PhiVi sieraden met de hand gemaakt, waardoor ieder sieraad uniek in zijn soort is. Nergens vind je dezelfde armband, oorbellen of ketting met Rozenkwarts edelsteen. Dat maakt een cadeau van PhiVi sieraden extra speciaal.

Bijzondere armband, ketting of oorbel met edelsteen rozenkwarts

Bij PhiVi sieraden heb je altijd een bijzonder sieraad. De rozenkwarts is een van onze favoriete edelsteen. Door de zacht roze kleur van de edelsteen in combinatie met goud of zilver, zorgt deze edelsteen voor een betoverende verschijning. Het wordt ook niet voor niets de steen van liefde genoemd. PhiVi sieraden heeft een ruime keuze in gouden armbanden, zilveren armbanden, oorbellen en kettingen met edelsteen. Super hip en stijlvol voor iedere dag!