Maansteen sieraden

Edelsteen voor vrouwelijke energie, ontspanning & hoop

De witte edelsteen van hoop en een nieuw begin.

Maansteen brengt veel rust, kalmte en troost met zich mee.

Door de kalmerende werking, vermindert het ook angsten die je met je meedraagt.

Maansteen zit vol met vrouwelijke positieve energie en daarom het perfecte sieraad voor vrouwen!

 

Geboortesteen: maansteen is de geboortesteen van de maand juni

Armband maansteen in goud of zilver

Voel de positieve vrouwelijke energie naar je toestromen door het dragen van een armband maansteen edelstenen. Maansteen is de steen van hoop en een nieuw begin. Staat voor positieve vrouwelijke energie en is daardoor zeer geschikt in sieraden voor vrouwen. Een armband maansteen is niet alleen super vrouwelijk door deze schitterende edelsteen, maar heeft ook nog eens een hele fijne werking voor vrouwen.

Een maansteen wordt vaak beschouwd als de steen van hoop en een nieuw begin doordat de steen in nauwe verbinding met de energie van de maan. Zoals de maan elke maand aan een nieuwe fase begint, staat de maansteen voor vernieuwing, groei en transformatie. Een armband maansteen bevordert jezelf open te stellen voor nieuwe mogelijkheden in het leven en oude patronen en angsten los te laten. Helpt bij persoonlijke groei en het leven opnieuw vormgeven.

Maansteen werkt kalmerend en kan emoties weer in balans brengen. Daarnaast is maansteen een steen die geassocieerd wordt met vruchtbaarheid, een nieuw begin en geboorte. Niet alleen voor zwangere vrouwen heeft de maansteen veel voordelen het heeft ook een positieve werking op de hormooncyclus en menstruatieklachten.

Sieraden maansteen als kraamcadeau

Maansteen is een betoverende steen en heel geschikt om cadeau te geven aan je zwangere zus of vriendin. Een écht persoonlijk cadeau aan een zwangere vrouw door de mooie symboliek van een nieuw begin en de transformatie van vrouw naar moeder. Een armband maansteen is een fijn cadeau voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Bij PhiVi sieraden vind je prachtige unieke handgemaakte armbanden met maansteen in zilver of goud. Shop eenvoudig online en je ontvangt een mooi ingepakt persoonlijk cadeau.

Oorbellen maansteen

Shop hier unieke oorbellen maansteen in goud of zilver. Handgemaakt met veel passie voor iedere vrouw die wil stralen. Oorbellen met edelsteen zijn een bijzondere touch aan je outfit. Bij PhiVi sieraden vind je een ruim aanbod edelsteen sieraden dat regelmatig zal vernieuwen, volledig conform de laatste sieradentrends. Je vind hier bijvoorbeeld hippe festival oorbellen met steen of verfijnde gouden oorbellen edelsteen maansteen. Hier vind je unieke armbanden maansteen en shop je eenvoudig online.

Ga stralen met een unieke armband maansteen en voel girlpower als nooit tevoren!