Garantie

Alle sieraden worden met veel passie en zorg gemaakt. Na een kritische beoordeling, wordt het sieraad met aandacht voor je ingepakt.

Toch komt het wel eens voor dat er een pakketje of sieraad kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. 

De sieraden worden geleverd met een garantie van 6 maanden.

Om aanspraak te kunnen maken op de garantie ben je verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek, het gebrek aan ons te melden. Wij beoordelen het product graag en bieden dan een redelijke oplossing. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Retournering van het product dient in de originele staat en verpakking te gebeuren. Let op: We kunnen geen retournering of omruiling aanbieden voor maatwerk sieraden. Is er sprake van algemene slijtage door het dragen van het sieraad, dan kunnen we vervanging of reparatie niet garanderen.

 

Bij ontvangst ben je als consument verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van het product. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dien je binnen 2 dagen na levering aan ons te melden. 

Het vervangen of repareren van onderdelen van uw sieraad door een externe partij (of door uzelf) is op eigen risico. In dat geval is uw garantie helaas niet langer geldig.