Ruil & Retourvoorwaarden

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, retourneren of ruilen is mogelijk.

 

retourneren of omruilen

Sieraden welke retourneerbaar zijn kunnen geretourneerd of geruild worden. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het sieraad retour te sturen. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten ontvang je retour. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,15 per brievenbuspakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het sieraad met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij  geretourneerd worden. Mocht het sieraad beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het sieraad weer opnieuw te verkopen, dan kan ik deze waardevermindering van het sieraad aan je doorberekenen. Behandel het sieraad dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Zorg ervoor dat je de afzender vermeldt op het pakket. Mocht er iets fout gaan in het verzendproces, dan kan het pakket altijd bij jou terugkomen.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@phivi.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het sieraad reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Zo retourneer je jouw order:

  • Retourneer het sieraad met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan mij via het onderstaande adres:

                                                                PhiVi sieraden

                                                               Retouren

                                                                iepenstraat 6

                                                                6687 AA ANGEREN

 

  • Neem contact op met PhiVi sieraden op het e-mailadres: info@phivi.nl. Vermeld hierbij je ordernummer zodat wij je zo goed mogelijk verder kunnen helpen.
  • Het retourformulier wat je vervolgens ontvangt, goed controleren en samen met het sieraad retour sturen. 
  • Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra we je retourzending ontvangen en verwerkt hebben.
  • Het gehele retourproces duurt maximaal 30 dagen (afhankelijk van drukke periodes en jouw retour type).

 

Op maat gemaakte sieraden

Voor een sieraad welke ik echt speciaal volgens jouw wensen als klant gemaakt heb, geldt het herroepingsrecht niet. Dit type product komt niet in aanmerking voor retournering. Mocht er een fout zijn gemaakt tijdens het maken van jouw sieraad, dan zullen wij uiteraard samen naar een passende oplossing zoeken!

 

Oorbellen 

Ik verstuur een aankoop van oorbellen altijd met een verzegeling, te herkennen aan de sluitsticker van de doorzichtige verpakking. Bij niet verbroken verzegeling mogen de oorbellen gewoon retour. Na verbreken van de verzegeling komt het herroepingsrecht pas te vervallen. Gedragen oorbellen kan je om hygiënische redenen niet retourneren.