Rode jaspis sieraden

Edelsteen voor assertiviteit, wilskracht en moed

Ben jij een dromer? Dan past deze rode edelsteen bij jou!

Het brengt je terug in de realiteit en zet je met beide benen op de grond.

De edelsteen jaspis is een spons voor negatieve energie en biedt bescherming tegen ongeluk.

Sieraden met edelsteen jaspis rood in goud en zilver

Een van de meest aardende edelsteen is jaspis. Het zet je met beide benen op de grond. De edelsteen helpt je zorgen verminderen. De edelsteen jaspis geeft nieuwe energie en kan angst vervangen door rust. De prachtige rode edelstenen jaspis zijn bij PhiVi sieraden verwerkt in een schitterende armband, oorbel of ketting. Draag een sieraad met edelsteen jaspis en je voelt dat je door moed en wilskracht je doel kan bereiken. De edelsteen geeft energie om te gaan waar jij voor staat. Daarnaast versterkt de edelsteen jaspis je afweersysteem. Al is de werking van edelstenen nooit wetenschappelijk bewezen, PhiVi sieraden gelooft in de symbolische waarde van edelstenen en de kenmerken die hieraan worden gegeven. Het is een reminder voor alledag. Shop in de sieradencollectie van PhiVi sieraden betoverende minimalistische armbanden met edelstenen jaspis of ga voor gouden oorbellen met edelstenen of zilveren armbanden met edelstenen

Armband, oorbel of ketting met edelsteen rode jaspis

De sieradenontwerper van PhiVi sieraden wil de meest unieke sieraden voor jou ontwerpen. Handgemaakte sieraden met edelstenen die nergens anders te koop zijn. Zo wordt gelet op de kleur van de edelsteen en de stijl van het sieraad. Kleurrijke edelstenen passen bij sieraden voor een festival, terwijl wat meer minimalistische sieraden bij iedere outfit past. De edelsteen jaspis past heel mooi bij een vintage stijl sieraden. Je vindt bij PhiVi sieraden schitterende warm rode vintage oorbellen met edelsteen jaspis.

Geef een edelsteen sieraad cadeau

Verras je beste vriendin of zus met bijvoorbeeld een unieke armband met jaspis edelsteen. Geef haar een edelsteen die kan helpen om met beide benen op de grond te blijven staan. Een edelsteen die haar zorgen kan verminderen en nieuwe energie geeft. De edelsteen werking kan ook zorgen voor assertiviteit, weerbaarheid en moed. Een persoonlijk cadeau voor een speciaal persoon. Zoek je een sieraad voor een krachtig persoon? Neem dan eens een kijkje in de producten met statement sieraden.