Kinderarmbandjes

Kinderarmbandjes met edelstenen

Kinderen kunnen heel goed zelf edelstenen uitzoeken op gevoel.

Het zal je verbazen hoe goed ze zelf weten, welke steen bij hen past. Zo koos mijn dochter een amethist en een rozenkwarts. Beide edelstenen met een zachte werking en heel geschikt voor jonge kinderen. Ik wist toen nog niets van de prachtige combinatie van edelstenen en kinderen. Edelstenen kunnen een kleine helper zijn voor je allerliefste om rust en focus te vinden of om beter met prikkels om te gaan.

De edelstenen die het beste passen bij kleuters zijn rozenkwarts (kalmerend), aventurijn (geluk en positiviteit), amethist (rust en bescherming) en agaat (geborgenheid).

Jonge kinderen kunnen ook gebaat zijn bij labradoriet (tegen prikkels), tijgeroog (zelfvertrouwen) en zonnesteen (blijdschap).

Deze edelstenen zijn niet alleen prachtig van kleur wat kinderen zeker zal aanspreken, maar hebben ook eigenschappen die je kleintje nét dat beetje extra kunnen helpen. 

 

Of een echte 'die wil ik ook-armband', dezelfde als mama? Ja dat kan!

Hoe leuk is dat! Een kinderarmbandje met edelstenen voor kinderen. Lekker sterk van stainless steel en ook nog met een fijne werking voor je kindje.

Kinderarmbandjes met naam

Een armbandje met de naam van je kindje, die wil je toch!

Een armband in combinatie met prachtige edelsteentjes, mega sterk door de stainless steel schakelketting en sluiting. Een origineel kraamcadeau voor de kersverse mama of gewoon omdat het voor jezelf is. Kies de edelsteen die bij je past, en ik maak deze prachtige armband op maat voor die lieve mama's.